BELANGRIJKE INFORMATIE


INHOUD

1. Tarieven

2. BTW 

3. Retour- en teruggavebeleid.

4. Klachten

5. Materialen

6. Nieuwsbrieven

*************************************************************************************************************

1. TARIEVEN

Voor reparatie van uw kapotte sieraden en rijgen van nieuwe sieraden reken ik een uurtarief van Euro 11,00 exclusief gebruik van materialen.

Ook ontwerp van exclusieve sieraden voor bijv. een bruiloft. Zoekt u een uniek kado? Ik heb een grote collectie exclusieve parels, glaskralen, luxe hangers en slotjes. Deze kunt u op afspraak bij mij thuis komen uitzoeken en samen bespreken wij het ontwerp.        Dit kan binnen enkele werkdagen klaar zijn. Ik ben geen zilversmid en kan geen goud of zilver lassen. 

***********************************************************************************************************

 2. BTW

Op dit moment valt Tipsy Bee Beads onder de Kleine Ondernemersregeling en is deze eenmanszaak niet BTW-plichtig.

******************************************************************************************************

3. RETOUR- EN TERUGGAVEBELEID

- Wat moet een klant doen om een klacht te melden?

Indien u niet 100% tevreden bent met uw aankoop neem contact op met Tipsy Bee Beads via de telefoon/app op nummer                 06-29484626 of via de mail: yvmabr@gmail.com. Geef duidelijk aan om welk product het gaat en wat de reden is van uw klacht.

- In welke situaties wordt een artikel retour genomen of omgeruild voor een ander product dat wel aan uw wensen voldoet?

Indien het product duidelijk beschadigd is of een deel ervan ontbreekt. Indien de omschrijving, maatgeving, kleur of foto van het artikel niet klopt met de werkelijkheid.

- Tijdsbestek waarin wij retourzendingen accepteren.

U dient uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst kenbaar te maken bij Tipsy Bee Beads op de bovengenoemde manier. Na overleg   dient het artikel (of een foto van het defecte artikel) binnen 7 dagen na melding retour gestuurd te worden.

- Wanneer kunt u een terugbetaling verwachten?

Wij zullen uw klacht binnen een periode van 10 werkdagen proberen af te handelen. Wij zullen proberen u een identiek product te leveren dat wel aan uw wensen voldoet. Mocht dat niet mogelijk zijn (omdat het uitverkocht is of niet meer leverbaar bij de fabrikant/groothandel) dan zullen wij proberen u een soortgelijk product te leveren. Is dat ook niet mogelijk dan kunt u uw geld terugkrijgen of een korting krijgen op een volgende bestelling. De terugbetaling zal geschieden op dezelfde bankrekening waarmee     u uw betaling aan ons gedaan hebt.

*********************************************************************************************************

4. KLACHTEN

Wanneer u niet 100% tevreden bent met uw aankoop volg s.v.p. de bovengenoemde procedure voor retour- en teruggavebeleid.

*********************************************************************************************************

5. MATERIALEN

Al onze producten zijn zilver- of goudkleurig, tenzij uitdrukkelijk vermeld staat dat het om silverplated of double/goudplated of       echt zilver/goud gaat.

Nikkelvrij.

Wij proberen zoveel mogelijk produkten zonder nikkel in te kopen, maar het is niet altijd duidelijk of er nikkel in een produkt zit of niet. Dit geldt ook voor vintage sieraden. Wij kunnen helaas niet garanderen dat al onze produkten nikkelvrij zijn. 

**********************************************************************************************************

6. NIEUWSBRIEVEN

U kunt hier de laatste nieuwsbrief downloaden.

 

april 2023
PDF – 689,7 KB 6 downloads